湯洛雯婚後繼續瘦出新巔峰輕露事業線 晒fit爆運動look間接回應懷孕傳聞

文: 羅志宏
2024.04.19

藝人湯洛雯(靚湯)去年與馬國明結婚,正式榮升人妻「馬太」,婚後數個月一直鮮有現身幕前工作,因而引起許多猜測,以為二人正在密切「造人」生B,而早前靚湯更被不少網民指腰部變粗,疑似孕味甚濃,紛紛懷疑靚湯已經懷孕。不過,靚湯最新在IG社交平台上大晒fit爆靚相,似是間接回應懷孕傳聞。

湯洛雯(靚湯)在IG社交平台上分享最新近照,大晒瘦身後的靚相,相中見到靚湯婚後繼續瘦出新巔峰,fit爆運動look盡顯纖瘦身材,U領低胸輕露事業線,明顯清減不少,仍然狀態大勇,甚至鎖骨線條都非常明顯,完全是瘦身有功。

靚湯早前分享了幾張郊遊踩單車的照片,以「老公視角」大晒靚相,即使全身黑色裝扮,以黑色帽子、上衣和長褲上陣,可能是角度問題被注意到腰部發福,疑似孕味甚濃。不過,今次靚湯大晒fit爆運動look,穿上瑜伽褲勒著小腹,懷孕傳聞似乎不攻自破,但又有人指運動衫腰間設計寬鬆,有遮肚之嫌!其實靚湯早前都講過會順其自然,會享受婚後二人世界,令不少網民都希望盡快聽到靚湯的好消息!

同場加映:【著數慳家王】最新影片

 

用App睇片‧賺積分‧換獎賞!

認住 U Fun 標誌「」, App內睇文同睇片可隨時捕捉U Fun彩蛋, 換領現金券及禮品!

開啟 App 成為會員賺U Fun!

↓【送禮】滿分好評驅蚊劑!↓

↓旅遊必備!一支驅蚊+防床蝨~↓

↓旅遊必備!一支驅蚊+防床蝨~↓

↓【出Post賺現金賞】《社群》助您發展創作者事業↓

↓透過發佈帖文賺取收入!立即參加!↓

↓透過發佈帖文賺取收入!立即參加!↓