John Wick十周年 回歸戲院 全系列四集 MCL Airside 獨家放映

文: U Magazine
2024.05.15

《殺神John Wick》2014年公映,開創了新動作片潮流,槍戰、搏擊固然精彩,而 John Wick為枉死的小狗殺了400多人才成功復仇(!?) 到今天仍有觀眾問:有無搞錯? 無。有奇洛李維斯,不可能的任務一樣possible!How to fight like John Wick成為網上熱門搜尋。

《殺神John Wick》系列,十年下來拍了四集。為慶祝十周年,MCL舉行「殺神崛起10週年特別放映」,MCL Airside今個周末起獨家放映全系列四集,想大銀幕睇John Wick及他同業的愛犬,以及用鉛筆擊殺對手的經典場面,記得買飛。

【Info】

「殺神崛起10週年特別放映」

日期:5月18起

地點:MCL Airside戲院

門票:$80-$110

詳情及訂票:www.mclcinema.com/

用App睇片‧賺積分‧換獎賞!

認住 U Fun 標誌「」, App內睇文同睇片可隨時捕捉U Fun彩蛋, 換領現金券及禮品!

開啟 App 成為會員賺U Fun!

【請您去】海洋公園水上樂園💦!

↓ 立即登記 送雙人門票↓

↓ 立即登記  送雙人門票↓

↓【夏日密密賞☀️】增添女神優雅氣質💖↓

↓免費換領Les Néréides 2024春夏系列-雛菊環形耳環!↓

↓免費換領Les Néréides 2024春夏系列-雛菊環形耳環!↓