CELINE加價2024|CELINE手袋傳即將加價 人氣銀包率先調高達6%!即睇8款人氣袋推介

文: 黃樂恩
2024.05.21

CELINE加價在即?各大奢侈品牌幾乎每年都會進行價格調整,法國品牌CELINE亦不例外,現時銀包款式已低調加價,加幅約3%到6%,有傳部分袋款亦將於5月調整價錢。下文為大家整理了8款經典袋款價錢,包括Ava半月包、Triomphe系列都有,就連Blackpink Lisa同款袋都有,各位有CELINE迷記得趁加價前入手啦!

SMALL HELOISE BAG CUIR TRIOMPHE IN SUPPLE CALFSKIN

現售$23,500(價錢截至2024年5月21日)

HELOISE BAG是CELINE新推出的手袋,袋身為半月形,設計簡約大方,配以柔軟皮革製成,看起來低調又不失質感,而且Size容量不少,是CELINE系列中容量相對較大的袋款,難怪成為Blackpink Lisa愛用袋款之一,就連出差時的機場穿搭也會看到它的蹤影。

MEDIUM TILLY BAG IN SHINY CALFSKIN

現售$18,500(價錢截至2024年5月21日)

CELINE全新推出的TILLY包,延續品牌包款簡約風格,包身設計以圓潤廓形為主,融入了CELINE的經典TRIOMPHE金屬飾件,絕對是今年必入手的「It Bag」。

▼其他CELINE經典袋款▼

雖然CELINE袋款尚未加價,但現在有不少銀包已低調加價,加幅約3%到6%,以下為大家整理了今次CELINE銀包加價後的最新價錢,其中TRIOMPHE系列長銀包加最多,售價由$7,700調整至$8,200,加價$500。

資料來源:CELINE

圖片來源IG@lalalalisa_m

用App睇片‧賺積分‧換獎賞!

認住 U Fun 標誌「」, App內睇文同睇片可隨時捕捉U Fun彩蛋, 換領現金券及禮品!

開啟 App 成為會員賺U Fun!

【請您去】海洋公園水上樂園💦!

↓ 立即登記 送雙人門票↓

↓ 立即登記  送雙人門票↓

↓【夏日密密賞☀️】體驗最「Cheeful」夏日😍↓

↓免費換領卡樂B Cheeful® 芝士味粟米條🧀!↓

↓免費換領卡樂B Cheeful® 芝士味粟米條🧀!↓