陳自瑤曬極限長腿致敬王家衛 「瞓捩頸」黃金角度影出完美靚相

文: 余美鳳
2024.06.13

現年42歲陳自瑤(Yoyo)成為人母後都從未有走樣,再加上佢正氣形象,唔止男士,連女性都好like!Yoyo亦好大方不時分享福利照,日前佢就分享多張靚相致敬王家衛,性感得嚟不失高貴,唔少網民都勁讚!

同場加映: 父親節快樂| 鄭俊弘兒患天使綜合症最享受沖涼 感激囝囝:佢令我學識活在當下

Yoyo post出一輯性感相,相中Yoyo超有女人味,着上一條低胸黑色連身裙大擺pose,仲極張騷出大長腿,留言:「我們知道自己在每個春天會開出什麼樣的花,也知道秋天一定不會結出什麼樣的果。但我們依然會期待下一個冬去春來,繁花似錦,赤子之心常在…….」
 
Yoyo呢輯相係展現緊復古90年代上海風,致敬大導演王家衛劇集《繁花》,而Yoyo呢輯相都的確有多少王家衛味道,上樓梯時之優雅似足《花樣年華》中嘅張曼玉,好有氣質!
 
另外,睇番Yoyo嘅IG,原來佢幾乎全部相都係以左邊面示人,睇嚟佢對自己嘅左邊面都比較自信,睇得多都不自覺跟住佢側頭呀!其實唔止係佢,之前佘詩曼都曾經講過自己嘅左邊面比較好睇,出鏡時都偏向以左面示人,不過原來佢對手林峯都同樣係左邊面比較好睇,所以二人對戲時就會有「矛盾」喇!不過林峯就非常紳士,將左面「讓」畀阿佘,自己就右面出鏡,令阿佘大讚佢係一個窩心好拍檔呀!
 
圖片來源:Instagram

用App睇片‧賺積分‧換獎賞!

認住 U Fun 標誌「」, App內睇文同睇片可隨時捕捉U Fun彩蛋, 換領現金券及禮品!

開啟 App 成為會員賺U Fun!

↓【限時搶⚡】請您食卡樂B Potaland® 酸忌廉洋蔥味薯片!↓

↓ 濃郁開胃的酸忌廉味 + 香氣四溢的洋蔥味!↓

↓ 濃郁開胃的酸忌廉味 + 香氣四溢的洋蔥味!↓

↓【夏日送禮】送麒麟一番搾啤酒及夏日和風禮品套裝!↓

↓登記即有機會攞禮物番屋企↓

↓登記即有機會攞禮物番屋企↓