Frankie回應|首度開腔回應疑出軌風波 IG發文撰252字:喺舞台放鬆唔到

文: 羅志宏
2024.06.20

MIRROR成員Frankie與女友Christy的戀情風波如火燒連環船,黑歷史不斷曝光發酵,兩位當事人一直未有公開回應。今日(20日),Frankie在IG社交平台首度開腔回應,撰寫252字長文,全文如下:

▼▼點擊放大即睇時間線整合▼▼

最近一啲有關我私人生活嘅報導,為皮寶寶同支持我嘅你哋帶嚟困擾,我好抱歉。同時都想澄清,我係喺上一段感情結束後,先正式開始而家呢一段關係,希望大家唔好再作猜測。
另外,以前嘅我,唔了解自己好睇嘅地方,喺舞台放鬆唔到,冇信心。
我開心大家最近睇到我嘅轉變,睇到我自信咗,開朗積極咗,打開咗自己,俾到更多好睇嘅自己大家睇。我知道呢啲注意絕對得來不易,我嘅轉變我感受到,我知道大家都感受到。
最後,感謝你哋嘅體諒同支持。我會繼續進步,繼續做好,成為一個更好嘅自己,去報答所有皮寶寶同支持我嘅你哋。再次感謝大家。

 

 

用App睇片‧賺積分‧換獎賞!

認住 U Fun 標誌「」, App內睇文同睇片可隨時捕捉U Fun彩蛋, 換領現金券及禮品!

開啟 App 成為會員賺U Fun!

↓【限時搶⚡】請您食卡樂B Potaland® 酸忌廉洋蔥味薯片!↓

↓ 濃郁開胃的酸忌廉味 + 香氣四溢的洋蔥味!↓

↓ 濃郁開胃的酸忌廉味 + 香氣四溢的洋蔥味!↓

↓【限時搶⚡】勁送小牧味屋高鈣梳打餅套裝!↓

↓ 一套6包:芥末味 / 蕃茄味 / 黑芝麻味!↓

↓ 一套6包:芥末味 / 蕃茄味 / 黑芝麻味!↓