37歲Aka趙慧珊激罕曬噴血事業線 Super Girls隊長蛻變「中女天花板」

文: 余美鳳
2024.06.23

前Super Girls隊長趙慧珊(Aka)現年37歲,過往走少女路線的她,近年越來越有女人味,變身「中女天花板」!日前她分享多張穿晚裝的照片,深長事業線極吸睛,令網民大呼「禾稈冚珍珠」!

Aka在IG分享到澳門出席活動的花絮,只見穿上黑色開胸晚裝的她,不但中門大開更谷胸上陣,事業線又深又長,令人睇到嘩嘩聲,獲網民大讚又靚又高貴,跟以前女團時代的氣質完全唔同晒!

畫畫了得的Aka,近年在藝術方面發展不俗,不但開個人畫展,亦應邀跟不同單位合作,例如最近為鐘錶品牌萬希泉設計陀飛輪腕錶。而近年Aka的打扮變得越來越有女人味,偶而亦性感示人,早前她便上載自己的比堅尼泳照。不過,私下便服的Aka依然keep到少女味,carry其招牌減齡齊蔭無難度,加上保養得宜,由女團至今外表睇落完全無老過,非常厲害。不過,Aka去年在ViuTV戀愛真人騷《35+LOVE》中,自爆已4、5年冇拍拖,又坦言放不低前度,忘記舊愛所花的時間更要以年計算!唔少粉絲都希望一直單身的Aka放低過去,祝福她搵到真愛。

 

 

圖片來源:IG、資料圖片

用App睇片‧賺積分‧換獎賞!

認住 U Fun 標誌「」, App內睇文同睇片可隨時捕捉U Fun彩蛋, 換領現金券及禮品!

開啟 App 成為會員賺U Fun!

【送飛🎟️】請您去《UNISON FEST潛台祭》🎧!

↓ 暑假最強音樂祭!睇KOLOR、Kiri T、雷同二友...↓

↓  暑假最強音樂祭!睇KOLOR、Kiri T、雷同二友...↓

↓【限時搶⚡】請您食卡樂B Potaland® 酸忌廉洋蔥味薯片!↓

↓ 濃郁開胃的酸忌廉味 + 香氣四溢的洋蔥味!↓

↓ 濃郁開胃的酸忌廉味 + 香氣四溢的洋蔥味!↓