熱愛優質生活
首頁   \   本地娛樂熱話   \   倪晨曦、雨僑推介香港景點 鄭俊英:蘭桂坊最浪漫!

倪晨曦、雨僑推介香港景點 鄭俊英:蘭桂坊最浪漫!

2017.10.17

當韓國oppa遇上香港網絡女神究竟會擦出甚麼火花?韓星鄭俊英早前與三位香港女星黃心穎、倪晨曦(Elva)和雨僑(Ava)為tvN Asia原創旅遊節目《都市蜜遊》合作,鄭俊英利用有限的資金與女星們分別到訪倫敦、釜山及四國,俊男美女組合加上浪漫行程,可能都令你相當心動。港生活近日邀請到鄭俊英、倪晨曦和雨僑接受訪問,暢談他們首次的合作經歷。

 

話明係浪漫之旅,當然要問吓幾位主人翁是不是浪漫的人?雖然平日煲劇所見的韓國oppa都予人暖男印象,但眼前這位cool cool地的鄭俊英就自問一點都不浪漫,而Ava亦說自己不浪漫:「我一啲都唔浪漫,因為覺得呢啲嘢要花錢又花時間!」但身旁的Elva反而喜歡製造浪漫:「我試過為拍拖周年紀念,專登製作一個音樂盒送畀男友,上面有我哋個樣嘅裝飾,佢收到時又開心喎。」

內容評分
評語