超經典玩法新作《New Super Mario Bros. U Deluxe》 2019年1月登陸Switch!

2018.09.14

一直傳聞已久的《New Super Mario Bros. U Deluxe》,今日終於有消息啦!這款有著超經典橫向玩法的Super Mario Bros.新作,即將會登陸Switch,更會收錄兩款新角色,粉絲們可以儲定錢等新Game出啦!

Super Mario Bros.相信是不少機迷的回憶,由經典的8 bit直到近代的3DSWii U,都陪伴不少人成長。

 

今次期待兩年終於宣佈登陸Switch,更會收錄WiiUNew Super Mario Bros. U》及《New Super Luigi U》兩款遊戲,一共164個關卡。

 

遊戲仲加入兩個全新角色。

 

此作亦支援4人遊戲,到時開 Party又有新Game玩!

 

此作相當經典相信不少機迷都十分期待!《New Super Mario Bros. U Deluxe》即將在2019111日推出,售價為5980元(約$422港元)。

來源:Nintendo

用App睇片‧賺積分‧換獎賞!

認住 U Fun 標誌「」, App內睇文同睇片可隨時捕捉U Fun彩蛋, 換領現金券及禮品!

開啟 App 成為會員賺U Fun!

↓【限時搶⚡】 Midea美的25公升氣炸焗爐!↓

↓ 結合「氣炸」同「烘焙」︱0.2秒即熱︱7種烹調模式↓

↓ 結合「氣炸」同「烘焙」︱0.2秒即熱︱7種烹調模式↓

↓【必收藏】最新深圳食買玩攻略!↓

↓ 大灣區一小時生活圈!最新打卡熱點/熱門美食等!↓

↓ 大灣區一小時生活圈!最新打卡熱點/熱門美食等!↓