朱晨麗曬自拍最愛落重濾鏡加P圖 網民睇到懷疑人生:張張相都唔同樣,邊個先係你?

文: Ling Kwok
2021.03.09

曾獲「最佳女配角」的港姐冠軍朱晨麗,近期都少有作品出街,但就見她經常更新社交平台,大曬自拍靚相。不過近年的影相APP都非常先進,單是濾鏡都有千千萬萬種,而朱晨麗所曬的自拍,都睇得出她非常沉迷。

朱晨麗自2017年憑《超時空男臣》奪得「最佳女配角」,近年好似沒有甚麼新作。不過朱晨麗的心情依然大靚,經常在社交平台大曬自拍照。

而近日她所上載自拍照,分別用上不同濾鏡,而相同的是她都落得好重手,看起來充滿美圖效果。正因如此,網民的反應都對朱晨麗的樣貌感到疑惑,開始忘記了她本來的面貌如何。

圖:IG@朱晨麗

用App睇片‧賺積分‧換獎賞!

認住 U Fun 標誌「」, App內睇文同睇片可隨時捕捉U Fun彩蛋, 換領現金券及禮品!

開啟 App 成為會員賺U Fun!

↓【限時搶】Sweety Eyes by cl mall日拋隱形眼鏡!↓

↓ 韓國人氣品牌彩色日拋系列!/ 改變造型令眼妝再升級!↓

↓ 韓國人氣品牌彩色日拋系列!/ 改變造型令眼妝再升級!↓

↓【限時搶】Bamboo Salt竹鹽美白去漬牙膏!↓

↓ 有效去除牙漬及口氣!/ 牙齒回復自然亮白!↓

↓ 有效去除牙漬及口氣!/ 牙齒回復自然亮白!↓