張繼聰謝安琪5歲細女Kakaball幼稚園畢業表演跳舞 勁跳Anson Lo《Megahit》超勁台風零怯場

2022.06.28

藝人張繼聰與謝安琪的5歲細女張靖(Kakaball)一向精靈得意,年紀細細就已經表情多多,更識得擺甫士影相。日前,Kakaball在幼稚園畢業表演就跟同學氣在台上大跳勁舞,勁跳Anson Lo《Megahit》。

張繼聰與謝安琪都有在社交平台上分享Kakaball的表演照片,見到Kakaball擺出超勁台風,不少網民都讚:「妹妹好有型」、「零怯場」、「專業級表演」、「有啲跳舞底咁」。

►App《U TV》專區超過50個自家製節目任睇 

媽媽謝安琪在IG寫道:「係基因囉!我意思係搞笑方面,平日唔係咁覺嘅,我跳舞嗰陣時就比較明顯。Ok Ok!妹妹係型嘅,我係搞笑嘅。」而爸爸張繼聰就大讚:「幼稚園畢業典禮表演,五歲人仔第一次上台表演,完全冇怯場,仲話好享受。妹妹叻叻!」

圖及來源:IG@張繼聰、謝安琪、Kakaball

用App賺U Fun換獎賞!

會員登入U Lifestyle App即可領取
迎新禮遇 150

立即登入領取

↓【隆重登場】香港咖啡地圖2022!↓

↓即睇精選50間咖啡店(附評分及介紹)↓

即睇精選50間咖啡店(附評分及介紹)

↓「App限時搶」大派禮品↓

↓記得逢星期三3PM入App搶!↓

記得逢星期三3PM入App搶!

評語

相關文章