【聖誕節2018】飛天小女警聖誕村登陸Mikiki 5大影相位/獨角獸雪橇車

2018.11.30

相信細個好多人都會睇過飛天小女警,適逢聖誕節兼飛天小女警20周年,新蒲崗Mikiki就聯同飛天小女警打造聖誕主題裝置。在聖誕節期間,新蒲崗Mikiki商場將會變身成飛天小女警聖誕小鎮。現場有多個富聖誕節氣氛的影相位,仲可以自製專屬自己的飛天小女警同tote bag,鐘意她們的粉絲記得唔好錯過,聖誕節去Mikiki同她們影靚相啦!

由12月1日起,飛天小女警將會在Mikiki商場同大家過聖誕節,一齊睇下有咩玩。

商場將變身飛天小女警聖誕小鎮,現場有多個影相位可以等大家一齊影相合照!

 

小鎮中央有一棵4米高巨型禮物山,仲有泡泡與碧絲同壞蛋戰鬥的場面,而泡泡的Aura Power更會發光。

仲有小鎮村市長同獨角獸唐唐都出嚟同大家見面

當然仲有其他影相位啦

飛天小女警角色畫廊可以行,大家可以見到主角們的設計圖片,等大家可以更了解動畫製作過程。

 

現場還有Power Up小小研究所,大家可以設計專屬自己的飛天小女警角色,完成後角色仲會出現在大屏幕上!

玩完可以整埋tote bag,大家可以隨意選擇自己鐘意的圖案同句子印在袋上。

新蒲崗Mikiki的「Power Up 聖誕小屋」將會在2018年12月1日到2019年1月1日開放,其他商場的飛天小女警裝置則會在2018年11月18日提早和大家見面,同樣在2019年1月1日完結。飛天小女警的粉絲唔好錯過啦!


活動資訊

  • 日期2018年12月2日 - 2019年1月1日
  • 地址 新蒲崗太子道東638號Mikiki商場
  • 開放時間11:00–21:00
  • 電話3980 9930

用App睇片‧賺積分‧換獎賞!

認住 U Fun 標誌「」, App內睇文同睇片可隨時捕捉U Fun彩蛋, 換領現金券及禮品!

開啟 App 成為會員賺U Fun!

↓【限時搶】不含酒精及化學成份!天然又安全!↓

↓ 準時入APP搶芳泉全效消毒噴霧套裝!↓

 ↓ 準時入APP搶芳泉全效消毒噴霧套裝!↓

↓【免費睇!】《香港寵物好去處2023》!↓

↓超過20個毛孩放電點/冷知識/攝影技巧等↓

↓超過20個毛孩放電點/冷知識/攝影技巧等↓

評語

相關文章