荃灣好去處|玻璃樽可口可樂展登陸南豐紗廠!退役汽水盤變打卡紅牆/新版可樂+限量版紀念品

2022.06.15

玻璃樽裝的可口可樂,陪伴著很多人的成長!為慶祝全新「可口可樂」玻璃樽裝系列飲品重新登場,南豐紗廠將於即日起至6月30日舉辦「香港太古可口可樂呈獻:『樽』極回味之旅」展覽!

隨著新的玻璃樽裝可口可樂推出,舊版24樽裝的汽水盤同步宣布退役,因此特別於南豐紗廠化身紅色展覽廳,展示過百個舊式的汽水盤佈置,觀眾還可以在汽水盤座椅上休息和打卡,還可透過影片了解昔日與現在的可口可樂,認識其演進史!

►App《U TV》專區超過50個自家製節目任睇

太古可口可樂更特別與香港理工大學合作推出「多元共融」永續設計產品展,同學們為視障人士設計的「紅識夾」將於展覽期間公開發售,全數收益更會撥捐香港盲人輔導會,值得大家支持!

同場並設有經典小賣部,出售全新的玻璃樽裝飲品及限量版紀念品。 

 

圖及來源:The Mills 南豐紗廠Coca-cola

活動資訊

  • 開放時間早上11時至晚上7時
  • 日期2022年6月11日 - 2022年6月30日
  • 人均消費免費
  • 地點 荃灣白田壩街45號南豐紗廠1樓中庭

用App睇片‧賺積分‧換獎賞!

認住 U Fun 標誌「」, App內睇文同睇片可隨時捕捉U Fun彩蛋, 換領現金券及禮品!

開啟 App 成為會員賺U Fun!

↓【送禮】請您同毛孩免費住酒店!↓

↓立即分享寵物照片 贏走獎品!↓

↓立即分享寵物照片 贏走獎品!↓

↓正嘢!《社群》專區登錄App↓

↓必睇人氣生活+美食主題深度關注組↓

 ↓必睇人氣生活+美食主題深度關注組↓

評語

相關文章