郭富城演唱會2023|Aaron透露已入紙紅館 籌備明年開演唱會 (門票資訊/信用卡優先訂票不斷更新)

2022.09.27

四大天王之一的郭富城(Aaron)一向唱得跳得,而且對自己身材管理十分嚴格,即使年屆56都依狀態fit爆,足足6年沒有在香港開演唱會,不少歌迷都希望再次現場感受天王的舞台魅力,近日終於有好消息傳出,Aaron在公開活動表示已經入紙紅館申請場地,有望明年可以再次在紅館舉行個唱!

日前郭富城以環保使身份出席麥當勞主辦的活動,聯同Pinkfong Baby Shark宣揚實踐綠色生活,自從榮升爸爸之後,Aaron可謂有囡萬事足,他透露兩位愛女都是Baby Shark粉絲,所以今次能夠與Baby Shark合作感到非常高興。除了爸爸身份,相信歌迷更喜歡他「舞台王者」的身份,好想聽到他幾時重返舞台的消息,他接受訪問時就提及到已經著手籌備演唱會,最快明年就會同大家見面。

陳奕迅演唱會2022|Eason 12月辦25場聖誕跨年騷!近五成門票10月6日起公開發售 不設信用卡預售

草蜢演唱會2022|"RE: GRASSHOPPER CONCERT"演唱會10月紅館舉行四場!門票資訊/獨家優先訂票

張敬軒演唱會2022|軒仔宣布聖誕節開Side track演唱會!破紀錄一年舉行兩次個唱

Aaron對上一次在香港舉行售票演唱會已經是2016年的15場《舞林密碼世界巡迴演唱會香港站》,原本有消息指他計劃2019年再開騷,可是最終只聞樓梯響,但今次由他親自透露已經入紙紅館,積極籌備明年開演唱會,他說:「希望出年最希望到時鬆晒綁,大家正常生活睇得開心。」

 

圖片來源:FB@Aaronkwokfushing、麥當勞

活動資訊

用App睇片‧賺積分‧換獎賞!

認住 U Fun 標誌「」, App內睇文同睇片可隨時捕捉U Fun彩蛋, 換領現金券及禮品!

開啟 App 成為會員賺U Fun!

↓「U Lifestyle App限時搶」↓

↓逢星期三3PM入App搶!↓

↓逢星期三3PM入App搶!↓

↓正嘢!《社群》專區登錄App↓

↓必睇人氣生活+美食主題深度關注組↓

 ↓必睇人氣生活+美食主題深度關注組↓

評語

相關文章