NESCAFÉ®罐裝咖啡 多款口味 即時醒神專注

文: a.Ki
2023.05.03

每天上班都魂魄唔齊,無法集中精神工作!很多人都會飲咖啡提神,令頭腦清醒,而小編終於都要加入呢個行列!

最近就試了幾款不同品牌的罐裝咖啡,小編覺得大部分黑咖啡味道都較苦!而NESCAFÉ®嘅罐裝咖啡都幾多口味,有成6款,包括香滑、香濃、歐陸奶滑、濃香焙煎、美式醇黑及特濃香滑,由有奶或者醇黑咖啡都有,滿足到不同人的口味,令剛開始喝咖啡的小編都有多個選擇,慢慢尋找自己喜歡的味道!

NESCAFÉ®香滑罐裝咖啡

 

而小編就會因應當日的心情和精神狀態,揀選不同口味!有時心情鬱悶就會飲入口順滑的歐陸奶滑;好眼瞓時就當然會飲特濃香滑,其咖啡因是香滑咖啡的1.5倍!飲完即時醒神!可以專注工作,任何事都可以搵到最Work嘅方法!

 

除了香滑咖啡,還有香濃、歐陸奶滑、濃香焙煎、美式醇黑及特濃香滑6款不同口味。

 

*資料由客戶提供

用App睇片‧賺積分‧換獎賞!

認住 U Fun 標誌「」, App內睇文同睇片可隨時捕捉U Fun彩蛋, 換領現金券及禮品!

開啟 App 成為會員賺U Fun!

↓【社群送禮】麒麟一番搾啤酒及禮品套裝!↓

↓麒麟一番搾啤酒杯/櫻花富士山杯/櫻花玻璃碟↓

↓麒麟一番搾啤酒杯/櫻花富士山杯/櫻花玻璃碟↓

↓【出Post賺現金賞】《社群》助您發展創作者事業↓

↓透過發佈帖文賺取收入!立即參加!↓

↓透過發佈帖文賺取收入!立即參加!↓