銅鑼灣Care Bears主題限定餐廳!5隻巨型熊啤啤陪食/多個打卡位 (附地址詳情)

文: 王卓盈
2023.10.16

最近銅鑼灣一間台式餐廳以Care Bears作為主題的期間限定餐廳,由即日起至2024年1月31日!餐廳內佈滿多個打卡位外,食物都會有Care Bears伴碟!另外,店內會有5隻巨型熊啤啤,不但可以打卡還會陪你吃飯,超可愛超特別!即刻往下看看地址啦!

銅鑼灣奔之食堂 /犇之食堂是一間台式餐廳,過往都舉辦了角落生物的卡通主題菜單,而今次就以可愛Care Bears為主題,由即日起至2024年1月31日,大家會看見店內佈滿Care Bears的足跡,以及5隻巨型熊啤啤,店內還有多個打卡位,粉絲們可以一邊打卡一邊嘆美食,真是可愛到不想吃掉!

食物方面,主食主要以台式食品為主,有炸豬扒咖喱飯、麻醬雞絲拌半菠菜麵,兒童餐等,甜品都有符合CareBears七彩繽紛顏色的芋圓甜品!每樣食物和飲品都會有印上Carebears的貼紙和紙盒,望着來吃飯特別好吃!另外,餐廳設有每⼈最低消費為$100(5歲或以下小童不包括在內),而入座後⽤餐時間為75分鐘,粉絲們千萬不要錯過啊!

詳情:

地址:銅鑼灣白沙道11號地舖

電話:2468 4668

限定時期:由即日起至2024年1月31日

營業時間:星期⼀⾄日11:30-22:00(21:30 Last Order)

主題食物及飲品供應時間:
星期⼀⾄五2:30pm-10pm

(11:30am-2:30pm為正常午市時段,不提供主題食物及飲品)

(主題限定時期暫停下午茶及晚市定食套餐)

星期六、⽇及公眾假期11:30am-10pm

活動資訊

  • 日期2023年10月1日 - 2024年1月31日
  • 地址 銅鑼灣白沙道11號地舖

用App睇片‧賺積分‧換獎賞!

認住 U Fun 標誌「」, App內睇文同睇片可隨時捕捉U Fun彩蛋, 換領現金券及禮品!

開啟 App 成為會員賺U Fun!

↓【免費試用】PHYSIOGEL全新面膜!✨↓

↓ 逆齡秘方㊙️! 實證即時提升肌膚彈性 ↓

↓ 逆齡秘方㊙️! 實證即時提升肌膚彈性 ↓

↓【必收藏】最新深圳食買玩攻略!↓

↓ 大灣區一小時生活圈!最新打卡熱點/熱門美食等!↓

↓ 大灣區一小時生活圈!最新打卡熱點/熱門美食等!↓