MUJI無印良品新定價︱無印良品夏季新價格!多款商品大劈價低至66折!

文: 鄺梓晴
2024.07.06

無印良品夏季新價格!Muji宣布將會於2024年7月起調整格價,大家不要誤會是加價格啊,今次無印良品將會對夏季多款商品進行格價調整,包括男女裝長褲、手挽袋以及涼感頸圈等等,即睇以下詳情啦!

無印良品表示將會在7月11日起對多款商品及生活日用品調整格價,讓顧客可隨時購入日常所需。包括男女裝長褲、手挽袋以及涼感頸圈等等,而且更調整至低66折的價錢!以下為精選貨品︰

男/女/童裝長褲

男女裝以及童裝格價都有調整,跌幅高達20%!

手挽袋/背囊

夏季放暑期最適合就是去旅行,是次調整有多款手挽袋及背囊都有份,跌幅更高達45%!

其他

另外涼感頸圈及行李箱都有調低格價。

同場加映:【香港周圍遊】最新影片


MUJI無印良品熱賣排行榜

今次就有無印良品10大最受歡迎產品,大多都是網上爆紅貨品,有美妝、零食甚至家品,即睇以下詳情!

延伸閱讀︰

MUJI無印良品熱賣排行榜︱香港MUJI無印良品10大熱賣產品!鐵觀音巧克力/忍者涼鞋/行李箱

 

活動資訊

  • 開始日期2024年7月8日起

用App睇片‧賺積分‧換獎賞!

認住 U Fun 標誌「」, App內睇文同睇片可隨時捕捉U Fun彩蛋, 換領現金券及禮品!

開啟 App 成為會員賺U Fun!

↓【全城招募120隻毛孩】試用腳掌潔護SPA泡泡!↓

↓登記攞禮物番屋企↓

↓登記攞禮物番屋企↓

↓【夏日送禮】送麒麟一番搾啤酒及夏日和風禮品套裝!↓

↓登記即有機會攞禮物番屋企↓

↓登記即有機會攞禮物番屋企↓