何依婷罕有爆seed鬧爆出入被人跟蹤、被人揭私隱 IG發火:「上封面唔係我自願架」

文: 羅志宏
2023.11.29

TVB上位小花何依婷近期憑台慶劇《新聞女王》人氣急升,話題度自然增多,加上早前突然宣布結婚,生活忙上加忙。今日(29日),何依婷在個人IG發布限時動態,罕有爆seed鬧爆出入被人跟蹤、被人揭私隱,並直言:「上封面唔係我自願架」,似乎相當嬲!

何依婷在IG發布限時動態,寫道:「最近其實真的很忙,每天跑宣傳訪問,約不同的人開會備婚。偏偏今天出門時發現被跟蹤,其實大家有什麼想知道?為什麼不直接問我,要玩跟蹤呢?我可以直接話俾你知,我今日要開二個會。撇除演員的職業一個正常人,有誰喜歡被跟蹤?被曲解?被揭私隱?不被尊重?」

何依婷表示今日(29日)外出發現被人跟蹤,似乎是一肚火,再寫道:「#純學術討論 #今日喺度講真話有少少猛烈 #利申上封面唔係我自願架 #被人揭私隱都唔係#費事大家誤會我好鍾意見報」

 

 

同場加映:【衝出嚟玩】最新影片

用App睇片‧賺積分‧換獎賞!

認住 U Fun 標誌「」, App內睇文同睇片可隨時捕捉U Fun彩蛋, 換領現金券及禮品!

開啟 App 成為會員賺U Fun!

↓【免費試用】PHYSIOGEL全新面膜!✨↓

↓ 逆齡秘方㊙️! 實證即時提升肌膚彈性 ↓

↓ 逆齡秘方㊙️! 實證即時提升肌膚彈性 ↓

↓【社群送禮】麒麟一番搾啤酒及禮品套裝!↓

↓麒麟一番搾啤酒杯/櫻花富士山杯/櫻花玻璃碟↓

↓麒麟一番搾啤酒杯/櫻花富士山杯/櫻花玻璃碟↓