《一路向西2》公開招募男演員!素海霖親自揀「男友」呢樣會加分

文: 李國樑
2024.01.11

一路向西2|《一路向西》為2012年上映的香港三級片,故事改編自網絡作家向西村上春樹作品《東莞的森林》,早前已經公開電影陣容包括三上悠亞丶波多野結衣丶相澤南丶村上悠華以及香港AV代表繪麗奈,五大女優坐鎮加上首作主角張建聲回歸,可以說是話題十足。不過這一切依然未足夠,今次《一路向西2》更公開招募「素海霖男友」人選參演,即看內文了解「擇偶條件」!

素海霖今日(11日)於個人IG上宣佈《一路向西 2 東京AV攻略》公開招募演員,其中一角將會是素海霖的男朋友!

招募演員將由即日開始,公開招募除張建聲以外的兩位男主角人選以及配角,並在試鏡當日由素海霖及導演鄭峰嵐負責。其中的「Henry」為素海霖片中男友,兩人有多場對手戲,所以素海霖在試鏡當日可以親自參與揀男友,素海霖更大爆是次揀「男友」準則,表示並非單純睇樣,笑說:「自己比較鍾意一啲成熟穩重嘅男士,戴眼鏡仲會加分,其實最重要畀到安全感我,所以今次casting主要留意參加者嘅談吐同埋氹唔氹到我開心,樣貌反而係其次。」 總言之,五大條件為成熟丶戴眼鏡丶具安全感丶談吐得體丶「氹」到開心,各位男士準備好自己啦!

即睇5大演員資料

《向西2》招募演員由即日開始接受報名,1月18日截止報名並於1月20日進行試鏡。電影將於今年3月下旬開拍,率先在日本東京實地拍攝,完成外景後,會於香港繼續展開第二階段之攝製工作。而試鏡成功的「Henry」和「睿少」兩位男主角,亦會隨隊赴日開工。 有意者可以將個人簡介(演出經歷/如有)、聯絡方式及近照於 2024年1月18日前寄往imagicrystal@gmail.com, 被安排試鏡者將接獲工作人員通知!

用App睇片‧賺積分‧換獎賞!

認住 U Fun 標誌「」, App內睇文同睇片可隨時捕捉U Fun彩蛋, 換領現金券及禮品!

開啟 App 成為會員賺U Fun!

↓【送機票✈️】分享旅行靚相 贏免費機票↓

↓ 請您免費飛轉日/韓/泰!↓

↓ 請您免費飛轉日/韓/泰!↓

↓【出Post賺現金賞】《社群》助您發展創作者事業↓

↓透過發佈帖文賺取收入!立即參加!↓

↓透過發佈帖文賺取收入!立即參加!↓