LOONG9全體12位成員香港出道第一場見面會 現場粉絲數目意想不到

文: 羅志宏
2024.06.16

選秀節目《亞洲超星團》誕生的九人男團LOONG9,起初由奧利、李權哲、冼靖峰、江信熹、梁詩煜、白子奕、文佐匡、黃奕斌、陳梁組成,成團後突發變動加入張鎬濂、郭殿甲、陳鑫昊,一共12位成員,之後見面會活動更是一波三折。日前,LOONG9全體12人就首次以完整體現身香港出席活動,一眾粉絲到場力撐,場面相當墟冚。

LOONG9成團後一直未有在香港公開活動,日前終於在銅鑼灣一個商場舉行拍手簽名,各個成員的粉絲到場準備應援物力撐偶像,與LOONG9成員見面,估計現場有幾百位粉絲到場,氣氛熱鬧。LOONG9全體12人一出場就跳唱了超星主題曲《 閃耀/Shining 》,粉絲們尖叫聲不斷。

 

 

 

同場加映:【著數慳家王】最新影片

 

用App睇片‧賺積分‧換獎賞!

認住 U Fun 標誌「」, App內睇文同睇片可隨時捕捉U Fun彩蛋, 換領現金券及禮品!

開啟 App 成為會員賺U Fun!

↓【限時搶⚡】勁賞霜瀛廚師發辦套餐!↓

↓ 嚴謹日本各地時令食材 / 高質江戶前風味Omakase!↓

↓ 嚴謹日本各地時令食材 / 高質江戶前風味Omakase!↓

↓【請您試用】Parisine全新香水身體護理系列↓

↓潔淨肌膚同時散發綿長持久的香氣↓

↓潔淨肌膚同時散發綿長持久的香氣↓