阿七吳嘉儀沙灘曬噴血泳衣照 老公仔和好如初親自操刀影寫真

文: 余美鳳
2024.06.23

TVB藝人吳嘉儀(阿七)性格直率,早前連環在社交平台呻工作不順,又公審新婚老公而備受關注。日前夏至,阿七拋開所有不愉快事,正式投入炎炎夏日的懷抱,以性感泳衣在海灘風騷曬太陽,阿七一向是「有料」之人,不過劇集演出上就甚少有機會曬身材,今次由老公親自操刀,完全係索到爆!

33歲TVB女藝員吳嘉儀(阿七)去年8月跟圈外男友結婚,正式榮升做人妻,更公開她的結婚相跟大家分享新婚的喜悅,沒想到年底突然在IG狂呻跟老公爭執被趕出家門的事,令人大感震驚。阿七後來坦言兩公婆新婚有小風波,認一時衝動,希望慢慢可以處理好夫妻關係。阿七個性一向直率,她在社交平台都不時分享工作上的冤屈事,非常敢言,相信是不想活在別人的口中,希望為自己做事好好澄清。

 

 

雖然負面新聞多多,不過阿七都有樂天開心的一面,她近日趁夏至到沙灘暢泳兼影相,「夏至,好熱好熱,但天氣、陽光好靚,2024年第一次沙灘曬太陽落水!」見到「有料之人」阿七穿上一件頭泳衣,上圍逼爆幾乎瀉,平日角色絕對是禾桿冚珍珠,無論前前後後左左右右,影出她一副好身材,原來今次是由她的老公仔親自操刀,相信兩公婆經過溝通後,關係已經越來越好,而且難得男士能夠幫太太影出大批靚相,老公仔絕對應記一功!「好陽光嘅日子一定要珍惜,舒服嘅下晝,可以望吓天望吓海曬日光浴,今日天氣都好好呀,離開間冷氣房,快D(啲)出去行吓啦!P.S.由細到大都好驚著1件頭泳衣,因為去廁所好麻煩,但今次店長推介OK喎,成功遮到部分肥肉。」點止OK,直情噴血啦!

用App睇片‧賺積分‧換獎賞!

認住 U Fun 標誌「」, App內睇文同睇片可隨時捕捉U Fun彩蛋, 換領現金券及禮品!

開啟 App 成為會員賺U Fun!

↓【限時搶⚡】請您食卡樂B Potaland® 酸忌廉洋蔥味薯片!↓

↓ 濃郁開胃的酸忌廉味 + 香氣四溢的洋蔥味!↓

↓ 濃郁開胃的酸忌廉味 + 香氣四溢的洋蔥味!↓

↓【限時搶⚡】勁送小牧味屋高鈣梳打餅套裝!↓

↓ 一套6包:芥末味 / 蕃茄味 / 黑芝麻味!↓

↓ 一套6包:芥末味 / 蕃茄味 / 黑芝麻味!↓