【港姐2019】143位參賽者揀剩49個 大熱統統入圍質素顯然大躍進

2019.07.03

上星期《2019年香港小姐競選》進行了首輪面試,參賽佳麗的風格迴異,馬上成為了城中話題。直到今天,TVB再進行第二輪面試,將143名參賽者,只剩下今次的49位。雖然殘忍,但明顯質素有所提升。

港姐來到第二輪面試,基本上第一輪已是大熱的參賽者全數過關,進入第二階段,如蔡嘉欣 (Kayan)、楊慧敏 (Mina) 、黃嘉雯 (Carmaney) 以及楊詠彤 (Katy)。事不宜遲,看看進入第二階段的49位佳麗!

圖:BIGBIGCHANNEL

 


用App睇片‧賺積分‧換獎賞!

認住 U Fun 標誌「」, App內睇文同睇片可隨時捕捉U Fun彩蛋, 換領現金券及禮品!

開啟 App 成為會員賺U Fun!

↓【限時搶】西班牙Valor無添加糖85%黑朱古力!↓

↓ Bean to Bar生產 / 不含麩質!準時入App換領! ↓

 ↓ Bean to Bar生產 / 不含麩質!準時入App換領! ↓

↓【U Jetso】便利妥®「噴鼻妥」!↓

↓ 立即入App睇換領詳情 ↓

↓ 立即入App睇換領詳情 ↓

評語

相關文章