前新聞小花周嘉儀樣貌疑似再進化!又曬40萬行頭 被網民寸曬命:不如你改名叫周身名牌

文: Ling Kwok
2021.03.05

前新聞主播周嘉儀(Venus)離開TVB後現時於金融集團任聯席董事,自從轉投金融界之後,周嘉儀就開始變得富貴,平時出入以及在社交平台上載的照片,都是大曬名牌手錶及手袋。

自2015年離開TVB新聞後,周嘉儀轉投金融界。不單止身份上有轉變,而且她的外貌及行頭都有所不同。近年周嘉儀被指外貌略有調整,鼻頭與眼都與之前有分別,不過有網民就話可能是P圖。

另外,她在IG所曬的相入片,很多時見到她用名牌手袋、手錶及手鐲,前後計埋已經超過40萬,加上她經常出現在上流場合,有網民就好似睇唔過眼,就話:「你不如改名叫『周身名牌』啦!」

圖:IG@周嘉儀

用App睇片‧賺積分‧換獎賞!

認住 U Fun 標誌「」, App內睇文同睇片可隨時捕捉U Fun彩蛋, 換領現金券及禮品!

開啟 App 成為會員賺U Fun!

↓【限時搶⚡】Cetaphil舒特膚清爽無油保濕水感啫喱!↓

↓ 舒緩乾燥、繃緊和粗糙等缺水症狀!/ 能即時被肌膚吸收!↓

↓ 舒緩乾燥、繃緊和粗糙等缺水症狀!/ 能即時被肌膚吸收!↓

↓【社群送禮】送ZAO深層倍潤護膚套裝!↓

↓為肌膚注入保濕力量↓

↓為肌膚注入保濕力量↓