【MIRROR星蹤】Ian黑白奶茶廣告成最新打卡位穿梭港九 九龍塘港鐵站大堂近25米長應援超誇張

文: 羅志宏
2021.08.14

MIRROR成員Ian陳卓賢於日前推出新歌《搞不懂》,反應不俗,不少粉絲都期待有新歌應援的打卡位。而最近就有Ian最新廣告的打卡位登錄鬧市,穿梭港九地區。Ian以sweet爆造型為黑白®濃滑經典奶茶拍攝廣告,更會有一系列大型應援廣告,包括巴士車身內外全包廣告、近25米的大型港鐵站廣告等。

Ian早前為黑白®濃滑經典奶茶拍攝了最新的網上短片廣告,而由本月起,一系列大型應援廣告已陸續登場,包括鏡仔首架車身內外全包廣告及穿梭港九巴士專線、近25米的大型港鐵站廣告、銅鑼灣時代廣場戶外電視、銅鑼灣港鐵站D出口扶手電梯及銅鑼灣崇光百貨巴士站,排場超誇張。

由8月13日起至9月23日,Ian黑白奶茶廣告的首架專線巴士將於港九鬧市行駛,巴士車身內外 均有大量Ian靚仔sweet爆的造型,該架巴士為過海路線112,來往長沙灣(蘇屋邨)及北角(百福道))途經港九最旺地區,包括旺角及銅鑼灣, 總行車時間長達70分鐘,一眾Hellosss(Ian的粉絲名稱)可以盡情打卡,瘋狂集郵。


IAN廣告打卡詳細地點:

九龍塘港鐵站大堂:8月11日至8月31日

銅鑼灣時代廣場戶外電視:8月13日至9月23日

銅鑼灣港鐵站 D出口扶手電梯:8月12日至9月1日

銅鑼灣崇光百貨巴士站:9月3日至9月16日

 



圖及來源:黑白®濃滑經典奶茶

用App睇片‧賺積分‧換獎賞!

認住 U Fun 標誌「」, App內睇文同睇片可隨時捕捉U Fun彩蛋, 換領現金券及禮品!

開啟 App 成為會員賺U Fun!

↓【限時搶⚡】請您食卡樂B Potaland® 酸忌廉洋蔥味薯片!↓

↓ 濃郁開胃的酸忌廉味 + 香氣四溢的洋蔥味!↓

↓ 濃郁開胃的酸忌廉味 + 香氣四溢的洋蔥味!↓

↓【夏日送禮】送麒麟一番搾啤酒及夏日和風禮品套裝!↓

↓登記即有機會攞禮物番屋企↓

↓登記即有機會攞禮物番屋企↓