前夫宣佈永久關閉「Mirror關注組」獲ViuTV高層聯絡!有人出價6位數買起專頁 版主嫌少:要呢個價

文: 劉紀彤
2022.06.06

擁有35.5萬成員追蹤的專頁「我老婆嫁左比Mirror導致婚姻破裂關注組」版主日前因不滿MIRROR紅館騷發售演唱會門票的安排,宣佈將於Mirror演唱會後永久關閉專頁,帖文發出後引起網民熱議,更令ViuTV高層聯絡了解事件!

「我老婆嫁左比Mirror導致婚姻破裂關注組」專頁開設一年多已吸引超過35萬成員追蹤,不過日前MIRROR演唱會「實名制」公開發售門票,唔少鏡粉無法登入網頁,專頁瞬間變成「苦主關注組」,版主不滿售票安排,更宣佈將於Mirror演唱會後永久關閉專頁。 

帖文發出後引起網民熱議,反應兩極,而版主其後亦發帖文表示獲ViuTV高層聯絡了解事件,同時亦有人希望以6位數購買專頁,不過版主回應出手太低,要5億先賣!

 


►App《U TV》專區超過50個自家製節目任睇

 

用App睇片‧賺積分‧換獎賞!

認住 U Fun 標誌「」, App內睇文同睇片可隨時捕捉U Fun彩蛋, 換領現金券及禮品!

開啟 App 成為會員賺U Fun!

↓【送禮】滿分好評驅蚊劑!↓

↓旅遊必備!一支驅蚊+防床蝨~↓

↓旅遊必備!一支驅蚊+防床蝨~↓