日本BRUNO粉色多功能攪拌器開箱 一機五用/方使收納/可單手操作

2020.06.06

最近越來越多人會自製食物,但需要預備的工具太多會增加製作的難度。以下為大家介紹BRUNO的手提式多功能攪拌器,一部機就可以有5個功能,適合會自製不同食物的人,加上粉色的外型,可以為廚房添上色彩~

BRUNO手提式多功能攪拌器配有攪拌捧、不鏽鋼攪拌器、打蛋器及切碎專用刀,攪拌棒只有570g,單手都容易操作。

攪拌器有混合、切碎、打蛋、碎冰、製泥等功能,可以製作多款食物。

另配有600ml切碎盆及500ml長形量杯,於切碎盆碎冰或碎肉後,可以直接蓋上蓋放入雪櫃保存;而長形量杯就可直接以不鏽鋼攪拌器混合食材,方便自製果汁或者奶昔。

BRUNO 手提攪拌器 Multi-stick

粉綠色/粉紅色/粉紫色

$498

有興趣的朋友可以到>>網站<<各大銷售點購買。

活動資訊

  • 地址 全港
  • 人均消費$401 - $800

用App睇片‧賺積分‧換獎賞!

認住 U Fun 標誌「」, App內睇文同睇片可隨時捕捉U Fun彩蛋, 換領現金券及禮品!

開啟 App 成為會員賺U Fun!

↓【限時搶⚡】請您食卡樂B Potaland® 酸忌廉洋蔥味薯片!↓

↓ 濃郁開胃的酸忌廉味 + 香氣四溢的洋蔥味!↓

↓ 濃郁開胃的酸忌廉味 + 香氣四溢的洋蔥味!↓