姜濤@MIRROR 9月週末現身赤柱跟姜糖大玩遊戲!可口可樂夏日派對打卡位+攤位遊戲 (附活動詳情)

文: 李國樑
2023.09.12

人氣偶像姜濤@MIRROR即將於9月23日在赤柱廣場地下天幕廣場現身!可口可樂捉緊夏日尾巴,於赤柱大搞夏日派對。屆時在天幕廣場裡將會有一系列攤位遊戲,沙灘造型打卡位,最重要的是將邀請到姜濤現身跟姜糖大玩遊戲!即看內文了解詳情。

可口可樂公司日前於社交平台宣佈,將於9月23日在赤柱廣場地下天幕廣場舉辦暢爽夏日派對!

配合其夏日尾聲,可口可樂將於會場大搞一系列攤位遊戲,體驗可口可樂帶給人們的「冰涼爽」感覺。此外更有沙灘造型打卡位,讓每位粉絲都可以打卡留念。

重頭戲當然是人氣偶像姜濤將會前來會場跟一眾姜糖大玩遊戲,相信屆時將會氣氛將會非常高漲,一同感受夏日最後的狂熱!

可口可樂暢爽夏日派對

活動地點︰赤柱廣場地下天幕廣場

活動日子︰9月23日(星期六)

活動時間︰下午12:00至下午6:00

同場加映:【著數慳家王】

 

9月23日(星期六)

赤柱廣場地下天幕廣場

用App睇片‧賺積分‧換獎賞!

認住 U Fun 標誌「」, App內睇文同睇片可隨時捕捉U Fun彩蛋, 換領現金券及禮品!

開啟 App 成為會員賺U Fun!

↓【送機票✈️】分享旅行靚相 贏免費機票↓

↓ 請您免費飛轉日/韓/泰!↓

↓ 請您免費飛轉日/韓/泰!↓

↓【免費睇】《香港打卡蛋糕合集》↓

↓50間蛋糕店介紹!附真實食評/選購攻略等↓

↓50間蛋糕店介紹!附真實食評/選購攻略等↓