渣打銀行向全體員工送迪士尼門票!更有機會抽中酒店Staycation!率先公布開工利是金額!

文: 梁穎心
2023.01.18

新正頭最緊要開心及吉利,打工仔最想收個靚爐。渣打銀行為酬謝員工過去一年的付出及貢獻,特別準備了三份禮物,當中包括香港迪士尼樂園門票,而其中1000名幸運兒更有機會抽中酒店住宿!渣打更率先公布了今天開工利是金額,即刻睇睇喇!

渣打香港為答謝員工過去一年的努力耕耘,特地在今年1月為同事送上三份禮物,包括向所有同事送贈兩張香港迪士尼樂園門票,而其中1000名幸運兒更透過新年員工大抽獎額外獲得香港迪士尼樂園酒店住宿,免費享用兩日一夜的度假體驗。

農曆新年怎少得了拜年?渣打香港管理團隊將親身到各辦公室向員工拜年,並派發$100元的開工利是,共慶新春。過去三年由於疫情關係,無法與同事一起賀年。今年適逢政府取消多項防疫措施,管理團隊將於農曆新年假期後到各辦公室向同事送上新春祝福。

來源:HKET

用App睇片‧賺積分‧換獎賞!

認住 U Fun 標誌「」, App內睇文同睇片可隨時捕捉U Fun彩蛋, 換領現金券及禮品!

開啟 App 成為會員賺U Fun!

↓【全城招募120隻毛孩】試用腳掌潔護SPA泡泡!↓

↓登記攞禮物番屋企↓

↓登記攞禮物番屋企↓