Apple大規模調整Trade-in價 停收iPhone6s!即睇7月最新回收價

2022.07.07

繼5月調整回收價後,Apple最近再次調整iPhone、MacBook的官方Trade-in價,當中MacBook Pro回收價比5月時再下降$850,至於曾被封為「一代神機」的iPhone 6s亦正式停收,即入內文睇最新iPhone、MacBook舊機回收價!

今次MacBook系列的官方Trade-in價有大規模的價格變化,MacBook Pro回收價明顯再下降,由5月時$4,150降至$3,300,短短兩個多月就下降了$850。而MacBook Air、Mac mini的回收價格有升幅,當中iMac回收價格有$500 的升幅,相信Apple官方最新Trade-In回收價對果粉來說有一定的吸引力。

除了Mac系列產品有調整回收價,Apple的iPhone產品回收價亦有少許調整,iPhone 11 Pro Max的回收價由5月$3,150上調至$3,200,而早前被Apple歸類在「過時產品」名單的iPhone 6s亦被正式「除名」,官方由即日起會停止回收,意味這款曾被封為「一代神機」的iPhone 6s將會走入歷史。

來源:Apple

►App《U TV》專區超過50個自家製節目任睇

用App睇片‧賺積分‧換獎賞!

認住 U Fun 標誌「」, App內睇文同睇片可隨時捕捉U Fun彩蛋, 換領現金券及禮品!

開啟 App 成為會員賺U Fun!

↓ 【送禮】《社群》派利是!↓

↓ 立即入APP參加!↓

↓ 立即入APP參加!↓

↓必收藏!香港咖啡地圖2023!↓

↓精選50間咖啡店(附評分)!即睇詳細介紹↓

↓精選50間咖啡店(附評分)!即睇詳細介紹↓

評語

相關文章