東張西望丨何伯新何太抖音直播咀嘴曬恩愛 稱計劃生B爆房事:佢一日五次㗎

文: 余美鳳
2024.05.27

《東張西望》報道76歲何伯跟後生30年的內地女人街市情緣,因閃婚而令何伯跟五名子女關係決裂,何伯更報《東張》聲討孻女將他的450萬積蓄從銀行取走。事件報道後,引起全城熱話,連「抽水王」林作都揚言要跟新何太傾合作,可惜兩人因銀碼問題談不攏而決裂。昨日新何太抖音突發開直播,大送驚喜給網民,高峰期有幾千人一同觀看。

同場加映:神耆小子丨鄭則士稱人紅未必係強籲保持初心 慶幸能變老:下部劇先係我嘅高峰

新何太被揭發抖音賬戶後,不單止沒有刪走,反而勤力拍片更新,又經常親自回覆網民。何太早前預告將會在周三(29日)晚上10時直播,不過昨日何太下午突然直播送驚喜,高峰時期更有幾千人觀看。新何太與何伯一同外出食晏,新何太主力面對鏡頭同回覆大家,更毫不在意一邊食一邊傾,認真親民,期間咀嚼聲之大,加上噴飯,被網民直斥「冇文化」。新何太直播引起不少網民食花生,期間她見到網友留言話見兩人法式濕吻先相信是真愛,即興跟何伯當眾咀嘴,這個時刻的Cap圖更是令「何伯&何伯老婆關注組」瘋狂洗版。

新何太透露將會正式做網紅賺錢,預告之後的直播會開始帶貨,《東張西望》星期二晚會再度播出她與何伯的訪問。對於網民提到她有450萬就會走,何太繼續向何伯深情示愛:「點解會走呢?就算我老公窮到燶,我都會伴佢一世㗎!你明唔明呀?」何太還豪言指若果拿到100萬做生意:「幫我老公嘅家業越做越大。」又指若果何伯如果成功取回450萬:「交畀我去打理嘅話,我肯定好努力,將450萬變成4,500萬,變成5億,變成50個億都有,我個目標係要搵夠1萬億㗎!」

新何太在直播中表示一早已經想同老公生BB,她更完全唔怕醜自豪話:「佢啊,一晚五次㗎!」網民留言斥新何太面皮厚,她正面反擊寸爆說:「如果我面皮唔厚,畀你哋咁攻擊法,點頂得順啊?係有啲厚㗎!」之後何太表示無帶後備電池,直播快將完結,更即場與老公咀嘴,咀到有「啜」一聲,笑得相當甜蜜。何太還直言何伯無老人味:「佢連一啲口氣都冇。」認真肉麻。

 

而林作在IG公布跟新何太談判破裂,更力斥對方的態度令他憤怒,「睇完何太直播,我真係火都嚟!你話你唔同我反面,日後話唔定有機會合作?我做人敢愛敢恨,從不怕得罪人,我同你反面啊!等我又嚟做個直播,同大家分享你係點同我傾?睇下邊個係沒有誠意啲?PS 我個腎好好,絕對沒問題」

用App睇片‧賺積分‧換獎賞!

認住 U Fun 標誌「」, App內睇文同睇片可隨時捕捉U Fun彩蛋, 換領現金券及禮品!

開啟 App 成為會員賺U Fun!

↓【社群送禮】ON: THE BODY 植物萃取潔膚露↓

↓維持水油平衡/雙重呵護肌膚!↓

↓維持水油平衡/雙重呵護肌膚!↓

↓【夏日密密賞☀️】小魚兒海鮮盛宴😍 ↓

↓ 烤魚二人餐 / 龍蝦二人餐 / 炭火風味烤凌波魚 / 澳洲龍蝦!↓

↓ 烤魚二人餐 / 龍蝦二人餐 / 炭火風味烤凌波魚 / 澳洲龍蝦!↓