陳自瑤520公開示愛Po索爆靚相小露性感 老公王浩信低調畀like表態

文: 羅志宏
2024.05.23

要數圈中夫妻狀況最撲朔迷離的一對「話題夫妻」,陳自瑤(Yoyo)與王浩信一定榜上有名,二人婚後至今多次傳出婚變,但當事人每次都不欲多談,令傳聞多年來繼續滿天飛。日前,陳自瑤趁著「520」網絡情人節,就在IG社交平台上Po了索爆靚相,更公開示愛,而老公王浩信更低調畀like表態!

5月20日是網絡情人節,取其普通話諧音「我愛你」。陳自瑤就在IG社交平台上大派福利,Po了一輯索爆靚相,打扮小露性感,露出迷人香肩和白皙肌膚,凍齡狀態驚人。陳自瑤就配文寫道:「Happy 520💙♥️💙♥️Love you all 🫶🏻🫶🏻🫶🏻」,公開示愛向大家表白。

Yoyo的好姊妹連詩雅、沈卓盈都留言力撐,而外界最關心的正是Yoyo老公王浩信有何表示。今次王浩信就一貫保持低調,僅畀like表態,向老婆Yoyo表達了讚好支持,亦再度這引起了網民的熱議,不少猜測都盼望二人的婚姻關係變好。

延伸閱讀

用App睇片‧賺積分‧換獎賞!

認住 U Fun 標誌「」, App內睇文同睇片可隨時捕捉U Fun彩蛋, 換領現金券及禮品!

開啟 App 成為會員賺U Fun!

↓【社群送禮】ON: THE BODY 植物萃取潔膚露↓

↓維持水油平衡/雙重呵護肌膚!↓

↓維持水油平衡/雙重呵護肌膚!↓

↓【夏日密密賞☀️】輕鬆擁有迷人電眼⚡↓

↓免費換領Clalen海外限定款IRIS彩色日拋隱形眼鏡!↓

↓免費換領Clalen海外限定款IRIS彩色日拋隱形眼鏡!↓